Nutriční hodnoty (Polévka z kadeřávku s rajčaty a tortellini)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 956 kJ / 1 185 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 56,28 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 56,28 g | 
| Tuky | 23,64 g | 
| – nasycené | 11,02 g | 
| – nenasycené | 10,51 g | 
| –– mononenasycené | 6,82 g | 
| –– polynenasycené | 3,70 g | 
| ––– omega 3 | 0,30 g | 
| Vláknina | 16,92 g | 
| Cholesterol | 30 mg | 
| Sodík | 1,39 g | 
| Sůl | 3,00 g | 
| Sacharidy | 178,20 g | 
| – cukry | 24,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 300 g 300 g kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | 300 g | 
| 2 2 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g | 
| 1 1 karotka | Mrkev čerstvá | |
| 300 g 300 g tortellini se šunkou | Tortellini pšeničné | 300 g | 
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
| 1 1 chilli paprička (nemusí být) | Chilli paprička čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |