Nutriční hodnoty (Zapečený hermelín s brusinkami a granátovým jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 387 kJ / 332 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,70 g |
| Tuky | 19,30 g |
| – nasycené | 2,61 g |
| – nenasycené | 16,61 g |
| –– mononenasycené | 14,23 g |
| –– polynenasycené | 2,38 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 2,04 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 37,75 g |
| – cukry | 34,89 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kusy 2 kusy sýru typu Brie (hermelín) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 4 lžíce 4 lžíce čerstvých brusinek | Brusinky zavařené | 60 g |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 2 lžíce 2 lžíce zrnek granátového jablka | Granátové jablko jádra čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce šťávy ze zrnek granátového jablka | Granátové jablko jádra čerstvá | |
| kůra z pomeranče | Pomerančová kůra čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce panenského olivového oleje | Olej olivový | 20 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce nasekaných pekanových ořechů | Pekan | |
| 1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| cukr (dle chuti) | Cukr bílý |