Nutriční hodnoty (Letní topinka s rajčaty a bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 828 kJ / 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,31 g |
Tuky | 13,25 g |
– nasycené | 1,68 g |
– nenasycené | 10,33 g |
–– mononenasycené | 2,94 g |
–– polynenasycené | 7,38 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 5,14 g |
Cholesterol | 21 mg |
Sodík | 144 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 14,86 g |
– cukry | 10,64 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3-4 3-4 vyzrálá rajčata | Rajče červené čerstvé | 210 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
2 lžičky 2 lžičky tatarské omáčky (nebo majonézy) | Tatarská omáčka | 16 g |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
2 2 krajíčky chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |