Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní topinka s rajčaty a bazalkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie828 kJ /
198 kcal
Bílkoviny2,63 g
– z toho živočišné bílkoviny0,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,31 g
Tuky13,25 g
– nasycené1,68 g
– nenasycené10,33 g
–– mononenasycené2,94 g
–– polynenasycené7,38 g
––– omega 30,16 g
Vláknina5,14 g
Cholesterol 21 mg
Sodík 144 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy14,86 g
– cukry10,64 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3-4 3-4 vyzrálá rajčata Rajče červené čerstvé 210 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2 lžičky 2 lžičky tatarské omáčky (nebo majonézy) Tatarská omáčka 16 g
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
2 2 krajíčky chleba Chléb pšeničný kváskový
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.