Nutriční hodnoty (Letní topinka s rajčaty a bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 828 kJ / 198 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,32 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,31 g |
| Tuky | 13,25 g |
| – nasycené | 1,68 g |
| – nenasycené | 10,33 g |
| –– mononenasycené | 2,94 g |
| –– polynenasycené | 7,38 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 5,14 g |
| Cholesterol | 21 mg |
| Sodík | 144 mg |
| Sůl | 0,32 g |
| Sacharidy | 14,86 g |
| – cukry | 10,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3-4 3-4 vyzrálá rajčata | Rajče červené čerstvé | 210 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 lžičky 2 lžičky tatarské omáčky (nebo majonézy) | Tatarská omáčka | 16 g |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| 2 2 krajíčky chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |