Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chalupářský kotlík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie9 849 kJ /
2 354 kcal
Bílkoviny225,03 g
– z toho živočišné bílkoviny129,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny95,88 g
Tuky43,73 g
– nasycené21,57 g
– nenasycené17,95 g
–– mononenasycené10,46 g
–– polynenasycené7,49 g
––– omega 30,77 g
Vláknina73,50 g
Cholesterol 1,26 g
Sodík 1,19 g
Sůl2,90 g
Sacharidy229,50 g
– cukry20,10 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 kuřecí prso Kuře prso 350 g
200 g 200 g kuřecích jater Játra kuřecí 200 g
2 nožičky 2 nožičky vídeňských párků Párek vepřový 80 g
430 g 430 g sterilovaných fazolí v kari omáčce (1 konzerva) Fazole bílé sterilované 430 g
trocha trocha oleje Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
4 lžíce 4 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.