Nutriční hodnoty (Chalupářský kotlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 9 849 kJ / 2 354 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 225,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 129,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 95,88 g |
Tuky | 43,73 g |
– nasycené | 21,57 g |
– nenasycené | 17,95 g |
–– mononenasycené | 10,46 g |
–– polynenasycené | 7,49 g |
––– omega 3 | 0,77 g |
Vláknina | 73,50 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,90 g |
Sacharidy | 229,50 g |
– cukry | 20,10 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
200 g 200 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 200 g |
2 nožičky 2 nožičky vídeňských párků | Párek vepřový | 80 g |
430 g 430 g sterilovaných fazolí v kari omáčce (1 konzerva) | Fazole bílé sterilované | 430 g |
trocha trocha oleje | Olej řepkový | |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
4 lžíce 4 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |