Nutriční hodnoty (Chalupářský kotlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 9 849 kJ / 2 354 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 225,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 129,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 95,88 g |
| Tuky | 43,73 g |
| – nasycené | 21,57 g |
| – nenasycené | 17,95 g |
| –– mononenasycené | 10,46 g |
| –– polynenasycené | 7,49 g |
| ––– omega 3 | 0,77 g |
| Vláknina | 73,50 g |
| Cholesterol | 1,26 g |
| Sodík | 1,19 g |
| Sůl | 2,90 g |
| Sacharidy | 229,50 g |
| – cukry | 20,10 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
| 200 g 200 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 200 g |
| 2 nožičky 2 nožičky vídeňských párků | Párek vepřový | 80 g |
| 430 g 430 g sterilovaných fazolí v kari omáčce (1 konzerva) | Fazole bílé sterilované | 430 g |
| trocha trocha oleje | Olej řepkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |