Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí polévka s bulgurem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 485 kJ /
1 072 kcal
Bílkoviny99,40 g
– z toho živočišné bílkoviny86,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,42 g
Tuky34,79 g
– nasycené15,07 g
– nenasycené18,85 g
–– mononenasycené14,11 g
–– polynenasycené4,74 g
––– omega 31,09 g
Vláknina11,98 g
Cholesterol 233 mg
Sodík 232 mg
Sůl0,51 g
Sacharidy84,69 g
– cukry2,97 g
––– laktóza0,53 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuřecí prsa Kuře prso 350 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
10 10 g plátek másla Máslo kravské 10 g
100 g 100 g bulguru Pšeničný bulgur 100 g
sůl dle chuti Sůl mořská
čerstvě drcený barevný pepř Pepř barevný
10 cm 10 cm bílé části pórku Pórek čerstvý
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 l 1 l kuřecího vývaru z kostí Vývar kuřecí 1000 ml
1 lžička 1 lžička citronové šťávy (dle chuti i víc Šťáva z citrónu 5 ml
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
libeček (nebo kopr, či petrželka) Libeček čerstvý
1 lžíce 1 lžíce créme fraiche (volitelně) Creme fraiche 33% 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.