Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní hovězí krk jalapeňos)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 336 kJ /
2 948 kcal
Bílkoviny181,63 g
– z toho živočišné bílkoviny157,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,70 g
Tuky182,83 g
– nasycené81,17 g
– nenasycené51,69 g
–– mononenasycené40,89 g
–– polynenasycené10,79 g
––– omega 31,21 g
Vláknina63,00 g
Cholesterol 342 mg
Sodík 1,58 g
Sůl3,35 g
Sacharidy92,52 g
– cukry41,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g hovězího krku Hovězí krkovice 700 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
1 1 sterilované papričky jalapeňos (podle chuti) Jalapeňo paprička čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 kapie Paprika červená čerstvá 250 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
10 cm 10 cm pórku Pórek čerstvý
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
150 ml 150 ml vína (ideálně bílé) Víno bílé suché 150 ml
500 ml 500 ml vývaru (podle potřeby) Vývar masový 500 ml
2 lžíce 2 lžíce protlaku Protlak rajčatový 30 g
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 15 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.