Nutriční hodnoty (Pikantní hovězí krk jalapeňos)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 336 kJ / 2 948 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 181,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 157,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,70 g |
| Tuky | 182,83 g |
| – nasycené | 81,17 g |
| – nenasycené | 51,69 g |
| –– mononenasycené | 40,89 g |
| –– polynenasycené | 10,79 g |
| ––– omega 3 | 1,21 g |
| Vláknina | 63,00 g |
| Cholesterol | 342 mg |
| Sodík | 1,58 g |
| Sůl | 3,35 g |
| Sacharidy | 92,52 g |
| – cukry | 41,82 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g hovězího krku | Hovězí krkovice | 700 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 1 1 sterilované papričky jalapeňos (podle chuti) | Jalapeňo paprička čerstvá | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 10 cm 10 cm pórku | Pórek čerstvý | |
| 2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
| 150 ml 150 ml vína (ideálně bílé) | Víno bílé suché | 150 ml |
| 500 ml 500 ml vývaru (podle potřeby) | Vývar masový | 500 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 15 g |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kmín | Kmín |