Nutriční hodnoty (Pikantní hovězí krk jalapeňos)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 336 kJ / 2 948 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 181,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 157,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,70 g |
Tuky | 182,83 g |
– nasycené | 81,17 g |
– nenasycené | 51,69 g |
–– mononenasycené | 40,89 g |
–– polynenasycené | 10,79 g |
––– omega 3 | 1,21 g |
Vláknina | 63,00 g |
Cholesterol | 342 mg |
Sodík | 1,58 g |
Sůl | 3,35 g |
Sacharidy | 92,52 g |
– cukry | 41,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g hovězího krku | Hovězí krkovice | 700 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1 1 sterilované papričky jalapeňos (podle chuti) | Jalapeňo paprička čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
10 cm 10 cm pórku | Pórek čerstvý | |
2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
150 ml 150 ml vína (ideálně bílé) | Víno bílé suché | 150 ml |
500 ml 500 ml vývaru (podle potřeby) | Vývar masový | 500 ml |
2 lžíce 2 lžíce protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 15 g |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
kmín | Kmín |