Nutriční hodnoty (Tatarský beefsteak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 739 kJ / 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 9,78 g |
– nasycené | 1,88 g |
– nenasycené | 5,92 g |
–– mononenasycené | 4,35 g |
–– polynenasycené | 1,56 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 279 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 15,26 g |
– cukry | 8,93 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balení 1 balení mletého masa na tatarák | Vepřový ořez | |
1 1 malá červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 lžička 1 lžička vrchovatá sladké papriky mleté | Paprika červená sušená | 1 g |
1 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 špetka 1 špetka mletého pepře | Pepř černý mletý | |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
2 lžičky 2 lžičky plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
na špičku nože na špičku nože chilli | Chilli paprička sušená | |
1 lžíce 1 lžíce (necelá) worchesterové omáčky | ||
starší chleba na topinky | ||
olej na smažení | Olej řepkový | |
česnek | Česnek čerstvý |