Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tatarský beefsteak)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie739 kJ /
177 kcal
Bílkoviny5,68 g
– z toho živočišné bílkoviny3,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky9,78 g
– nasycené1,88 g
– nenasycené5,92 g
–– mononenasycené4,35 g
–– polynenasycené1,56 g
––– omega 30,22 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 213 mg
Sodík 279 mg
Sůl0,68 g
Sacharidy15,26 g
– cukry8,93 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 balení 1 balení mletého masa na tatarák Vepřový ořez
1 1 malá červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 lžička 1 lžička vrchovatá sladké papriky mleté Paprika červená sušená 1 g
1 1 lžička mletého kmínu Kmín mletý
sůl Sůl mořská
1 špetka 1 špetka mletého pepře Pepř černý mletý
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
2 lžičky 2 lžičky plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 10 g
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
na špičku nože na špičku nože chilli Chilli paprička sušená
1 lžíce 1 lžíce (necelá) worchesterové omáčky
starší chleba na topinky
olej na smažení Olej řepkový
česnek Česnek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.