Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč z křehkého těsta "Pellico")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie24 785 kJ /
5 924 kcal
Bílkoviny102,24 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny76,20 g
Tuky175,92 g
– nasycené43,65 g
– nenasycené119,46 g
–– mononenasycené77,34 g
–– polynenasycené42,12 g
––– omega 33,41 g
Vláknina64,80 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 634 mg
Sůl1,31 g
Sacharidy950,50 g
– cukry528,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
225 g 225 g Hery Margarín 225 g
600 g 600 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 600 g
300 g 300 g cukru moučka Cukr bílý 300 g
2 sáčky 2 sáčky vanilkového cukru Cukr vanilkový 16 g
2 sáčky 2 sáčky skořicového cukru Cukr skořicový 16 g
rozinky (nemusí být) Rozinky
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
12 12 jablek Jablko čerstvé 1800 g
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.