Nutriční hodnoty (Jablkový koláč z křehkého těsta "Pellico")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 24 785 kJ / 5 924 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 76,20 g |
| Tuky | 175,92 g |
| – nasycené | 43,65 g |
| – nenasycené | 119,46 g |
| –– mononenasycené | 77,34 g |
| –– polynenasycené | 42,12 g |
| ––– omega 3 | 3,41 g |
| Vláknina | 64,80 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 634 mg |
| Sůl | 1,31 g |
| Sacharidy | 950,50 g |
| – cukry | 528,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 225 g 225 g Hery | Margarín | 225 g |
| 600 g 600 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 600 g |
| 300 g 300 g cukru moučka | Cukr bílý | 300 g |
| 2 sáčky 2 sáčky vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 16 g |
| 2 sáčky 2 sáčky skořicového cukru | Cukr skořicový | 16 g |
| rozinky (nemusí být) | Rozinky | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 12 12 jablek | Jablko čerstvé | 1800 g |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |