Nutriční hodnoty (Jablkový koláč z křehkého těsta "Pellico")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 24 785 kJ / 5 924 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 76,20 g |
Tuky | 175,92 g |
– nasycené | 43,65 g |
– nenasycené | 119,46 g |
–– mononenasycené | 77,34 g |
–– polynenasycené | 42,12 g |
––– omega 3 | 3,41 g |
Vláknina | 64,80 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 634 mg |
Sůl | 1,31 g |
Sacharidy | 950,50 g |
– cukry | 528,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
225 g 225 g Hery | Margarín | 225 g |
600 g 600 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 600 g |
300 g 300 g cukru moučka | Cukr bílý | 300 g |
2 sáčky 2 sáčky vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 16 g |
2 sáčky 2 sáčky skořicového cukru | Cukr skořicový | 16 g |
rozinky (nemusí být) | Rozinky | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
12 12 jablek | Jablko čerstvé | 1800 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |