Nutriční hodnoty (Jablkový koláč č.4)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 317 kJ / 1 988 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,50 g |
| Tuky | 85,64 g |
| – nasycené | 38,71 g |
| – nenasycené | 43,56 g |
| –– mononenasycené | 16,99 g |
| –– polynenasycené | 26,57 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 281 mg |
| Sodík | 314 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 257,70 g |
| – cukry | 176,17 g |
| ––– laktóza | 8,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g listového těsta | Listové těsto | 250 g |
| 500 g 500 g oloupaných a vykrájených jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
| 2 lžíce 2 lžíce skořicového cukru | Cukr skořicový | 30 g |
| 100 g 100 g měkkého netučného tvarohu | Tvaroh polotučný | 100 g |
| 1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |