Nutriční hodnoty (Jablkový koláč č.4)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 317 kJ / 1 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,50 g |
Tuky | 85,64 g |
– nasycené | 38,71 g |
– nenasycené | 43,56 g |
–– mononenasycené | 16,99 g |
–– polynenasycené | 26,57 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 281 mg |
Sodík | 314 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 257,70 g |
– cukry | 176,17 g |
––– laktóza | 8,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g listového těsta | Listové těsto | 250 g |
500 g 500 g oloupaných a vykrájených jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce skořicového cukru | Cukr skořicový | 30 g |
100 g 100 g měkkého netučného tvarohu | Tvaroh polotučný | 100 g |
1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |