Nutriční hodnoty (Candát na přepuštěném másle s citronovým kaviárem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 13 832 kJ / 3 306 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 139,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 139,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 293,22 g |
| – nasycené | 41,00 g |
| – nenasycené | 239,41 g |
| –– mononenasycené | 171,91 g |
| –– polynenasycené | 67,51 g |
| ––– omega 3 | 21,32 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 464 mg |
| Sodík | 255 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 27,11 g |
| – cukry | 21,88 g |
| ––– laktóza | 0,11 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3-4 filety 3-4 filety candáta s kůží | Candát filet | 700 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| hladká mouka na poprášení | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla (nebo čerstvé a 1 lžičku oleje) | Ghí | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce čerstvého másla | Máslo kravské | 10 g |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| plátky plátky citronu | Citrón čerstvý | |
| 30 ml 30 ml citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| 30 ml 30 ml vody | Voda | 30 ml |
| 20 g 20 g cukru | Cukr bílý | 20 g |
| 2 lžičky 2 lžičky bezbarvé želatiny | Želatina vepřová | 10 g |
| 250 ml 250 ml vychlazeného oleje | Olej řepkový | 250 ml |
| studená voda | Voda |