Nutriční hodnoty (Bramborové placky z trouby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 429 kJ / 1 059 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,00 g |
| Tuky | 1,80 g |
| – nasycené | 0,16 g |
| – nenasycené | 0,40 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,32 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 24,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 62 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 220,40 g |
| – cukry | 11,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 80 g 80 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 80 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo | Máslo kravské | |
| povidla | Povidla |