Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Candát se smetanovou omáčkou s liškami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 060 kJ /
970 kcal
Bílkoviny7,82 g
– z toho živočišné bílkoviny3,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,87 g
Tuky88,42 g
– nasycené58,17 g
– nenasycené27,79 g
–– mononenasycené25,03 g
–– polynenasycené2,76 g
––– omega 30,62 g
Vláknina10,13 g
Cholesterol 278 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy22,86 g
– cukry8,81 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 300 g filetů candáta Candát filet
1/2 1/2 citronu Citrón čerstvý 45 g
sůl dle chuti Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžička 1 lžička solamylu Bramborový škrob 5 g
30 g 30 g másla přepuštěného Máslo kravské 30 g
130 g 130 g lišek (mražených) Liška obecná čerstvá 130 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
1 špetka 1 špetka kmínu Kmín
60 g 60 g bílé části pórku Pórek čerstvý 60 g
50 ml 50 ml bílého vína Víno bílé suché 50 ml
150 ml 150 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 150 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.