Nutriční hodnoty (Žebírka v pivní marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 912 kJ / 457 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,63 g |
| Tuky | 27,07 g |
| – nasycené | 2,20 g |
| – nenasycené | 23,80 g |
| –– mononenasycené | 16,62 g |
| –– polynenasycené | 7,18 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 3,56 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,09 g |
| Sůl | 2,70 g |
| Sacharidy | 46,94 g |
| – cukry | 28,89 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vepřových žebírek | Vepřová žebra | |
| 2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 2.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného tymiánu | Tymián sušený | 2.5 g |
| nasekaný česnek | Česnek čerstvý | |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| pivo | Pivo světlé 10ᵒ |