Nutriční hodnoty (Játrový sýr podle ČSN)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 361 kJ / 2 476 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,32 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,25 g |
| Tuky | 204,06 g |
| – nasycené | 93,71 g |
| – nenasycené | 101,71 g |
| –– mononenasycené | 80,11 g |
| –– polynenasycené | 21,60 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 2,54 g |
| Cholesterol | 1,96 g |
| Sodík | 7,89 g |
| Sůl | 19,74 g |
| Sacharidy | 40,41 g |
| – cukry | 2,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 480 g 480 g vepřového tučného výřezu (nebo bůčku bez kůže) | ||
| 580 g 580 g vepřových jater | Játra vepřová | 580 g |
| 18 g 18 g smažené cibule | Cibule čerstvá | 18 g |
| 190 g 190 g syrového sádla na vyložení formy | Sádlo vepřové | 190 g |
| 18 g 18 g soli | Sůl mořská | 18 g |
| 18 g 18 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 18 g |
| 0,6 g 0,6 g Pragandy | Rychlosůl | 0.6000000238418579 g |
| 2,5 g 2,5 g mletého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
| 0,5 g 0,5 g mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 0.5 g |
| 1,2 g 1,2 g moučkového cukru | Cukr bílý | 1.2000000476837158 g |
| 0,3 g 0,3 g skořice | Skořice ceylonská | 0.30000001192092896 g |
| 0,3 g 0,3 g muškátového oříšku | Muškátový oříšek | 0.30000001192092896 g |