Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kořeněné podmáslové kaiserky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 16

Energie10 075 kJ /
2 408 kcal
Bílkoviny82,34 g
– z toho živočišné bílkoviny22,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,99 g
Tuky52,65 g
– nasycené24,00 g
– nenasycené28,17 g
–– mononenasycené17,23 g
–– polynenasycené10,94 g
––– omega 30,66 g
Vláknina18,41 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 732 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy392,01 g
– cukry48,19 g
––– laktóza16,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
60-80 g 60-80 g vody Voda 70 ml
250 g 250 g podmáslí Podmáslí 250 g
30 g 30 g změklého sádla Sádlo vepřové 30 g
50 g 50 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
2 2 rovné lžičky soli (10 g) Sůl mořská
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
0,5-1,5 lžička 0,5-1,5 lžička pepře (podle toho, jak doma máte pepř rádi) Pepř černý 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 2.5 g
2 lžičky 2 lžičky mleté papriky nebo půl lžičky mletého (drceného) chilli Paprika červená sušená 2 g
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
200 g 200 g pšeničné chlebové mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
12 g 12 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 12 g
celý kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.