Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový paprikáš PH)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 488 kJ /
834 kcal
Bílkoviny114,98 g
– z toho živočišné bílkoviny109,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,18 g
Tuky24,44 g
– nasycené8,63 g
– nenasycené11,24 g
–– mononenasycené9,19 g
–– polynenasycené2,06 g
––– omega 30,12 g
Vláknina5,26 g
Cholesterol 224 mg
Sodík 337 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy35,80 g
– cukry25,90 g
––– laktóza6,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové kýty v celku (nebo plece) Vepřová kýta 500 g
2 2 velké červené papriky (nebo zelené, žluté) Paprika červená čerstvá 300 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
čerstvá petrželová nať (nebo sušená) Petržel nať čerstvá
čerstvý kopr (nebo sušený) Kopr nať čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.