Nutriční hodnoty (Vepřový paprikáš PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 488 kJ / 834 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 109,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,18 g |
| Tuky | 24,44 g |
| – nasycené | 8,63 g |
| – nenasycené | 11,24 g |
| –– mononenasycené | 9,19 g |
| –– polynenasycené | 2,06 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 5,26 g |
| Cholesterol | 224 mg |
| Sodík | 337 mg |
| Sůl | 0,65 g |
| Sacharidy | 35,80 g |
| – cukry | 25,90 g |
| ––– laktóza | 6,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové kýty v celku (nebo plece) | Vepřová kýta | 500 g |
| 2 2 velké červené papriky (nebo zelené, žluté) | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| čerstvá petrželová nať (nebo sušená) | Petržel nať čerstvá | |
| čerstvý kopr (nebo sušený) | Kopr nať čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |