Nutriční hodnoty (Vepřový paprikáš PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 488 kJ / 834 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 109,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,18 g |
Tuky | 24,44 g |
– nasycené | 8,63 g |
– nenasycené | 11,24 g |
–– mononenasycené | 9,19 g |
–– polynenasycené | 2,06 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 5,26 g |
Cholesterol | 224 mg |
Sodík | 337 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 35,80 g |
– cukry | 25,90 g |
––– laktóza | 6,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové kýty v celku (nebo plece) | Vepřová kýta | 500 g |
2 2 velké červené papriky (nebo zelené, žluté) | Paprika červená čerstvá | 300 g |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
čerstvá petrželová nať (nebo sušená) | Petržel nať čerstvá | |
čerstvý kopr (nebo sušený) | Kopr nať čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |