Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní zapečený květák s nivou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 620 kJ /
1 343 kcal
Bílkoviny102,81 g
– z toho živočišné bílkoviny82,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,80 g
Tuky75,16 g
– nasycené44,24 g
– nenasycené27,36 g
–– mononenasycené22,44 g
–– polynenasycené4,92 g
––– omega 30,58 g
Vláknina21,20 g
Cholesterol 582 mg
Sodík 5,58 g
Sůl13,91 g
Sacharidy53,27 g
– cukry20,77 g
––– laktóza2,87 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hlávka 1 hlávka květáku Květák čerstvý 700 g
4 4 větší brambory Brambor zimní 200 g
150 g 150 g šunky nebo uzené maso Šunka vepřová vařená 150 g
200 g 200 g nivy Niva 50% t. v s. 200 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
muškátový oříšek Muškátový oříšek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.