Nutriční hodnoty (Pikantní zapečený květák s nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 620 kJ / 1 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,80 g |
Tuky | 75,16 g |
– nasycené | 44,24 g |
– nenasycené | 27,36 g |
–– mononenasycené | 22,44 g |
–– polynenasycené | 4,92 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 21,20 g |
Cholesterol | 582 mg |
Sodík | 5,58 g |
Sůl | 13,91 g |
Sacharidy | 53,27 g |
– cukry | 20,77 g |
––– laktóza | 2,87 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hlávka 1 hlávka květáku | Květák čerstvý | 700 g |
4 4 větší brambory | Brambor zimní | 200 g |
150 g 150 g šunky nebo uzené maso | Šunka vepřová vařená | 150 g |
200 g 200 g nivy | Niva 50% t. v s. | 200 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek |