Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žloutkové věnečky podle Josefa Maršálka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 094 kJ /
4 086 kcal
Bílkoviny80,58 g
– z toho živočišné bílkoviny61,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,63 g
Tuky165,49 g
– nasycené87,02 g
– nenasycené62,82 g
–– mononenasycené53,64 g
–– polynenasycené9,18 g
––– omega 30,78 g
Vláknina5,30 g
Cholesterol 1,96 g
Sodík 1,81 g
Sůl4,39 g
Sacharidy541,30 g
– cukry383,42 g
––– laktóza29,46 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g vody Voda 100 ml
100 g 100 g mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
10 g 10 g cukru krupice Cukr bílý 10 g
3 g 3 g soli Sůl mořská 3 g
160 g 160 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 160 g
230 g 230 g vajec Vejce slepičí 230 g
480 g 480 g mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 480 ml
80 g 80 g žloutků Vaječný žloutek 80 g
125 g 125 g cukru krupice Cukr bílý 125 g
50 g 50 g vanilkového pudinku Puding v prášku 50 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
40 g 40 g rumu Rum 40 ml
1 1 vanilkový lusk Vanilkové lusky
200 g 200 g cukru moučka Cukr bílý 200 g
30-40 g 30-40 g citronové šťávy Šťáva z citrónu 35 ml
10 g 10 g medu Med nepasterovaný 10 g
pár kapek kapek oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.