Nutriční hodnoty (Rybičky (z kynutého těsta))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 6 290 kJ / 1 503 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 48,41 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,03 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,38 g | 
| Tuky | 49,24 g | 
| – nasycené | 25,37 g | 
| – nenasycené | 21,77 g | 
| –– mononenasycené | 16,29 g | 
| –– polynenasycené | 5,48 g | 
| ––– omega 3 | 0,59 g | 
| Vláknina | 11,40 g | 
| Cholesterol | 63 mg | 
| Sodík | 2,73 g | 
| Sůl | 6,87 g | 
| Sacharidy | 210,93 g | 
| – cukry | 14,98 g | 
| ––– laktóza | 1,33 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 130 g 130 g vody | Voda | 130 ml | 
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g | 
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g | 
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g | 
| 5 g 5 g soli (1 rovná kávová lžička) | Sůl mořská | 5 g | 
| 25 g 25 g změklého sádla | Sádlo vepřové | 25 g | 
| 7-8 g 7-8 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 7.5 g | 
| 150 g 150 g vařených brambor | Brambor zimní | 150 g | 
| asi 80 g asi 80 g brynzy | Brynza | 80 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| drobně krájený kopr | Kopr nať čerstvý | |
| vejce | Vejce slepičí | |
| sezamová semínka | Sezam loupaný | |
| černé olivy | Olivy čerstvé zralé |