Nutriční hodnoty (Těstovinový salát s tuňákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 411 kJ / 2 010 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,25 g |
Tuky | 32,90 g |
– nasycené | 5,48 g |
– nenasycené | 24,56 g |
–– mononenasycené | 18,02 g |
–– polynenasycené | 6,54 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 22,40 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 812 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 361,72 g |
– cukry | 41,40 g |
––– laktóza | 2,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g větších těstovin | Těstoviny pšeničné | 300 g |
2 2 čerstvé papriky různé barvy | Paprika červená čerstvá | 300 g |
1/2 1/2 pórku nebo ledového salátu | Pórek čerstvý | |
100 g 100 g oliv (nařezaných na kolečka) | Olivy čerstvé zralé | 100 g |
150 g 150 g kukuřice z konzervy nebo mražené | Kukuřice sterilovaná | 150 g |
1 1 velká konzerva tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | |
tvrdý strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
3 PL 3 PL bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 45 ml |
1 lžičku 1 lžičku francouzské hořčice | Hořčice dijonská | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky olivového oleje | Olej olivový | 10 ml |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |