Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky v krémové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 168 kJ / 1 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 174,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,59 g |
Tuky | 56,55 g |
– nasycené | 29,18 g |
– nenasycené | 23,84 g |
–– mononenasycené | 18,78 g |
–– polynenasycené | 5,06 g |
––– omega 3 | 1,87 g |
Vláknina | 2,63 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,98 g |
Sacharidy | 61,29 g |
– cukry | 41,17 g |
––– laktóza | 10,83 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
0,5 lžičky 0,5 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 2.5 g |
150 g 150 g selského bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky na obalení | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla (nebo máslo a lžička oleje) | Ghí | 30 g |
100 ml 100 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
100 ml 100 ml smetany 30% | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |