Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky v krémové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 168 kJ /
1 474 kcal
Bílkoviny179,02 g
– z toho živočišné bílkoviny174,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,59 g
Tuky56,55 g
– nasycené29,18 g
– nenasycené23,84 g
–– mononenasycené18,78 g
–– polynenasycené5,06 g
––– omega 31,87 g
Vláknina2,63 g
Cholesterol 514 mg
Sodík 1,22 g
Sůl2,98 g
Sacharidy61,29 g
– cukry41,17 g
––– laktóza10,83 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsa Kuře prso 700 g
sůl (dle chuti) Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
0,5 lžičky 0,5 lžičky sušeného česneku Česnek sušený 2.5 g
150 g 150 g selského bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky na obalení Mouka pšeničná hladká 20 g
2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla (nebo máslo a lžička oleje) Ghí 30 g
100 ml 100 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 100 ml
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 30 g
100 ml 100 ml smetany 30% Smetana kravská sladká 12% 100 ml
citronová šťáva Šťáva z citrónu
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.