Nutriční hodnoty (Jablkové kroužky v čokoládě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 679 kJ / 640 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,90 g |
| Tuky | 30,78 g |
| – nasycené | 15,26 g |
| – nenasycené | 13,35 g |
| –– mononenasycené | 10,03 g |
| –– polynenasycené | 3,32 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 8,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 88 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 77,50 g |
| – cukry | 71,00 g |
| ––– laktóza | 10,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1-2 1-2 jablka | Jablko čerstvé | 225 g |
| 100 g 100 g čokolády (mléčné nebo vysokoprocentní) | Čokoláda mléčná 30% | 100 g |
| 1 tenký plátek 1 tenký plátek 100% tuku (nebo lžíce 100% arašídového másla) | Margarín | |
| ořechy | Vlašské ořechy | |
| cukrové zdobení | Cukrářské zdobení | |
| sušené ovoce | Sušené ovoce směs |