Nutriční hodnoty (Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 820 kJ / 1 391 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,82 g |
| Tuky | 6,22 g |
| – nasycené | 1,56 g |
| – nenasycené | 3,83 g |
| –– mononenasycené | 1,86 g |
| –– polynenasycené | 1,97 g |
| ––– omega 3 | 0,69 g |
| Vláknina | 33,66 g |
| Cholesterol | 193 mg |
| Sodík | 243 mg |
| Sůl | 0,49 g |
| Sacharidy | 205,50 g |
| – cukry | 9,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek bulguru | Pšeničný bulgur | 250 g |
| 1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| olej (nebo sádlo) | Olej řepkový | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| bylinky na ozdobu (bazalka, polníček, pažitka) | Petržel nať čerstvá |