Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí kari s fazolkami a hráškem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 505 kJ /
1 316 kcal
Bílkoviny88,75 g
– z toho živočišné bílkoviny72,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,75 g
Tuky86,43 g
– nasycené55,33 g
– nenasycené25,66 g
–– mononenasycené18,10 g
–– polynenasycené7,56 g
––– omega 32,20 g
Vláknina14,82 g
Cholesterol 278 mg
Sodík 2,23 g
Sůl4,59 g
Sacharidy38,30 g
– cukry24,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g rybího filé z tresky Treska filet 400 g
150 g 150 g červené curry pasty Curry pasta
50 ml 50 ml vody Voda 50 ml
400 ml 400 ml kokosového mléka Nápoj kokosový 400 ml
150 g 150 g čerstvých fazolek (nebo mražených) Fazolky čerstvé 150 g
100 g 100 g hrášku Hrášek zelený 100 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce rybí omáčky Rybí omáčka 37.5 ml
chilli vločky (podle chuti) Chilli paprička sušená
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
thajská bazalka (nemusí být) Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.