Nutriční hodnoty (Rybí kari s fazolkami a hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 505 kJ / 1 316 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,75 g |
Tuky | 86,43 g |
– nasycené | 55,33 g |
– nenasycené | 25,66 g |
–– mononenasycené | 18,10 g |
–– polynenasycené | 7,56 g |
––– omega 3 | 2,20 g |
Vláknina | 14,82 g |
Cholesterol | 278 mg |
Sodík | 2,23 g |
Sůl | 4,59 g |
Sacharidy | 38,30 g |
– cukry | 24,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g rybího filé z tresky | Treska filet | 400 g |
150 g 150 g červené curry pasty | Curry pasta | |
50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
400 ml 400 ml kokosového mléka | Nápoj kokosový | 400 ml |
150 g 150 g čerstvých fazolek (nebo mražených) | Fazolky čerstvé | 150 g |
100 g 100 g hrášku | Hrášek zelený | 100 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 37.5 ml |
chilli vločky (podle chuti) | Chilli paprička sušená | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
thajská bazalka (nemusí být) | Bazalka čerstvá |