Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dalamánkové bagety)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 922 kJ /
2 849 kcal
Bílkoviny62,55 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,55 g
Tuky63,54 g
– nasycené5,85 g
– nenasycené52,95 g
–– mononenasycené33,55 g
–– polynenasycené19,39 g
––– omega 34,60 g
Vláknina36,47 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy488,61 g
– cukry28,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g odvaru z melty Káva čekanková mletá 100 g
1 1 rovná lžička sladěnky (nebo včelího medu) Sladěnka
8-10 g 8-10 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 9 g
130 g 130 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 130 g
150 g 150 g odvaru z melty Káva čekanková mletá 150 g
50 g 50 g oleje Olej řepkový 50 ml
2 2 rovné lžičky soli (10 g) Sůl mořská
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
malý strouhaný vařený brambor Brambor zimní
50 g 50 g žitné celozrnné mouky Mouka žitná celozrnná hladká 50 g
100 g 100 g pšeničné chlebové mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
220 g 220 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 220 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.