Nutriční hodnoty (Dalamánkové bagety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 922 kJ / 2 849 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 62,55 g |
| Tuky | 63,54 g |
| – nasycené | 5,85 g |
| – nenasycené | 52,95 g |
| –– mononenasycené | 33,55 g |
| –– polynenasycené | 19,39 g |
| ––– omega 3 | 4,60 g |
| Vláknina | 36,47 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 488,61 g |
| – cukry | 28,68 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g odvaru z melty | Káva čekanková mletá | 100 g |
| 1 1 rovná lžička sladěnky (nebo včelího medu) | Sladěnka | |
| 8-10 g 8-10 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 9 g |
| 130 g 130 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 130 g |
| 150 g 150 g odvaru z melty | Káva čekanková mletá | 150 g |
| 50 g 50 g oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| 2 2 rovné lžičky soli (10 g) | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| malý strouhaný vařený brambor | Brambor zimní | |
| 50 g 50 g žitné celozrnné mouky | Mouka žitná celozrnná hladká | 50 g |
| 100 g 100 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 220 g 220 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 220 g |