Nutriční hodnoty (Low carb ossobuco)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 023 kJ / 244 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,75 g |
Tuky | 2,06 g |
– nasycené | 0,53 g |
– nenasycené | 1,33 g |
–– mononenasycené | 0,37 g |
–– polynenasycené | 0,96 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 32,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 559 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 31,04 g |
– cukry | 18,77 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hovězí ossobuco | ||
1 1 celer (část odložíme na pyré) | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
50 g 50 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 50 g |
česnek | Česnek čerstvý | |
víno | Víno bílé suché | |
nové koření | Nové koření | |
1 list 1 list bobkový |