Nutriční hodnoty (Low carb ossobuco)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 023 kJ / 244 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,75 g |
| Tuky | 2,06 g |
| – nasycené | 0,53 g |
| – nenasycené | 1,33 g |
| –– mononenasycené | 0,37 g |
| –– polynenasycené | 0,96 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 32,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 559 mg |
| Sůl | 1,18 g |
| Sacharidy | 31,04 g |
| – cukry | 18,77 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hovězí ossobuco | ||
| 1 1 celer (část odložíme na pyré) | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
| 50 g 50 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 50 g |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| víno | Víno bílé suché | |
| nové koření | Nové koření | |
| 1 list 1 list bobkový |