Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Low carb ossobuco)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 023 kJ /
244 kcal
Bílkoviny10,75 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,75 g
Tuky2,06 g
– nasycené0,53 g
– nenasycené1,33 g
–– mononenasycené0,37 g
–– polynenasycené0,96 g
––– omega 30,00 g
Vláknina32,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 559 mg
Sůl1,18 g
Sacharidy31,04 g
– cukry18,77 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hovězí ossobuco
1 1 celer (část odložíme na pyré) Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
50 g 50 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 50 g
česnek Česnek čerstvý
víno Víno bílé suché
nové koření Nové koření
1 list 1 list bobkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.