Nutriční hodnoty (Chalupářské fazole s klobásou a vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 919 kJ / 459 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,69 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,73 g |
| Tuky | 29,81 g |
| – nasycené | 5,20 g |
| – nenasycené | 19,59 g |
| –– mononenasycené | 13,61 g |
| –– polynenasycené | 5,98 g |
| ––– omega 3 | 0,97 g |
| Vláknina | 6,90 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 369 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 23,87 g |
| – cukry | 7,85 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky vařených bílých fazolí | Fazole bílé | |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku vařených červených fazolí | Fazole červená ledvina | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| česnek (podle chuti) | Česnek čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce uzené mleté papriky | Paprika uzená | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce pikantního kečupu | Kečup ostrý | 15 ml |
| 50 ml 50 ml vývaru | Vývar masový | 50 ml |
| oregano | Oregano sušené | |
| 2 2 klobásy | Klobása | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |