Nutriční hodnoty (Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 123 kJ / 746 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,49 g |
| Tuky | 60,31 g |
| – nasycené | 36,68 g |
| – nenasycené | 20,53 g |
| –– mononenasycené | 18,48 g |
| –– polynenasycené | 2,05 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 2,10 g |
| Cholesterol | 427 mg |
| Sodík | 1,04 g |
| Sůl | 2,21 g |
| Sacharidy | 5,92 g |
| – cukry | 4,17 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 125 125 g konzerva tresčích jater | Treska játra | |
| 50 g 50 g másla pokojové teploty | Máslo kravské | 50 g |
| 100 g 100 g smetanový sýr | Sýr tavený | 100 g |
| 1/2 1/2 malé cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| limetková šťáva (dle chuti) | Šťáva z limetky | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř čerstvě mletý | Pepř černý | |
| čerstvé pečivo | Houska pšeničná | |
| 1 1 červená cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 70 g |
| nať petržele | Petržel kořenová čerstvá |