Nutriční hodnoty (Hajdúcké zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 734 kJ / 892 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 70,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,98 g |
| Tuky | 54,07 g |
| – nasycené | 11,99 g |
| – nenasycené | 38,97 g |
| –– mononenasycené | 25,59 g |
| –– polynenasycené | 13,38 g |
| ––– omega 3 | 2,75 g |
| Vláknina | 10,70 g |
| Cholesterol | 220 mg |
| Sodík | 3,83 g |
| Sůl | 9,20 g |
| Sacharidy | 22,30 g |
| – cukry | 14,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g vepřového masa | Vepřová kýta | 200 g |
| 200 g 200 g klobásy | Klobása | 200 g |
| 250 g 250 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| kečup | Kečup sladký |