Nutriční hodnoty (Panna cotta s jahodovým rozvarem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 617 kJ / 1 104 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,05 g |
| Tuky | 62,70 g |
| – nasycené | 41,53 g |
| – nenasycené | 18,82 g |
| –– mononenasycené | 16,66 g |
| –– polynenasycené | 2,16 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 209 mg |
| Sodík | 122 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 122,35 g |
| – cukry | 122,35 g |
| ––– laktóza | 13,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky želatiny | Želatina vepřová | |
| 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 200 ml 200 ml 33% smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
| pár kapek kapek vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | |
| 150 g 150 g jahod | Jahody čerstvé | 150 g |
| 50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1 lžička 1 lžička kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová | |
| čerstvá máta na ozdobení | Máta peprná list čerstvá |