Nutriční hodnoty (Pečené papriky k masu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 348 kJ / 1 039 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,06 g |
| Tuky | 25,48 g |
| – nasycené | 13,90 g |
| – nenasycené | 10,32 g |
| –– mononenasycené | 8,40 g |
| –– polynenasycené | 1,92 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 23,54 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 1,56 g |
| Sůl | 3,75 g |
| Sacharidy | 139,05 g |
| – cukry | 51,17 g |
| ––– laktóza | 9,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 velké papriky | Paprika červená čerstvá | 600 g |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| olej | Olej řepkový | |
| kmín | Kmín | |
| 150 g 150 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| sůl | Sůl mořská |