Nutriční hodnoty (Pečené papriky k masu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 348 kJ / 1 039 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,06 g |
Tuky | 25,48 g |
– nasycené | 13,90 g |
– nenasycené | 10,32 g |
–– mononenasycené | 8,40 g |
–– polynenasycené | 1,92 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 23,54 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 1,56 g |
Sůl | 3,75 g |
Sacharidy | 139,05 g |
– cukry | 51,17 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 velké papriky | Paprika červená čerstvá | 600 g |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
olej | Olej řepkový | |
kmín | Kmín | |
150 g 150 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
sůl | Sůl mořská |