Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené papriky k masu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 348 kJ /
1 039 kcal
Bílkoviny52,81 g
– z toho živočišné bílkoviny33,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,06 g
Tuky25,48 g
– nasycené13,90 g
– nenasycené10,32 g
–– mononenasycené8,40 g
–– polynenasycené1,92 g
––– omega 30,13 g
Vláknina23,54 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 1,56 g
Sůl3,75 g
Sacharidy139,05 g
– cukry51,17 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 velké papriky Paprika červená čerstvá 600 g
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
olej Olej řepkový
kmín Kmín
150 g 150 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.