Nutriční hodnoty (Zapékanky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 448 kJ / 824 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 38,60 g |
| – nasycené | 20,10 g |
| – nenasycené | 15,66 g |
| –– mononenasycené | 13,70 g |
| –– polynenasycené | 1,96 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 0,40 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 2,66 g |
| Sůl | 6,60 g |
| Sacharidy | 33,00 g |
| – cukry | 27,00 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 20 dkg 20 dkg mletého vepřového masa | Vepřová plec | 200 g |
| 1/2 sklenice 1/2 sklenice boloňské omáčky | ||
| 1 1 malá sklenice leča | Zelenina směs sterilovaná | |
| 4 lžíce 4 lžíce kečupu | Kečup sladký | 60 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| 4 4 střední francouzské bagety | Bageta pšeničná | |
| 20 dkg 20 dkg Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 1 1 střední pórek | Pórek čerstvý | |
| 4 lžíce 4 lžíce sterilované červené kapie | Paprika červená čerstvá |