Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z ječných krup)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 942 kJ /
1 181 kcal
Bílkoviny26,61 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,93 g
Tuky38,56 g
– nasycené4,56 g
– nenasycené30,37 g
–– mononenasycené20,29 g
–– polynenasycené10,08 g
––– omega 32,33 g
Vláknina17,66 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 291 mg
Sůl0,66 g
Sacharidy173,65 g
– cukry20,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g uvařených ječných krup Kroupy ječné 200 g
100 g 100 g sójových bobů (mohou být mražené)
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
1 1 vetší rajče Rajče červené čerstvé 60 g
4 4 ředkvičky Ředkvička čerstvá
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
1 hrst 1 hrst špenátu Špenát čerstvý
1 1 bílá klobása na gril Klobása
1 1 natvrdo vařené vejce Vejce slepičí 70 g
pár listů listů salátu Salát hlávkový čerstvý
olivy k dozdobení Olivy čerstvé zralé
strouhaný sýr (libovolný) Sýr kravský tvrdý 30%
2 lžíce 2 lžíce avokádového oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžička 1 lžička třtinového cukru (nebo medu) Cukr třtinový 12 g
chilli vločky (nebo tekuté, podle chuti) Chilli paprička sušená
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.