Nutriční hodnoty (Sladkokyselá zelenina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 12 251 kJ / 2 928 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,48 g |
Tuky | 253,49 g |
– nasycené | 135,48 g |
– nenasycené | 114,23 g |
–– mononenasycené | 98,27 g |
–– polynenasycené | 15,97 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 51,10 g |
Cholesterol | 395 mg |
Sodík | 3,90 g |
Sůl | 9,58 g |
Sacharidy | 97,70 g |
– cukry | 30,70 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
1 1 kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
1 svazek 1 svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
2 lžíce 2 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |