Nutriční hodnoty (Vánočkové řezy s pudinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 707 kJ / 2 798 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,82 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,29 g |
| Tuky | 103,28 g |
| – nasycené | 42,94 g |
| – nenasycené | 47,49 g |
| –– mononenasycené | 28,02 g |
| –– polynenasycené | 19,47 g |
| ––– omega 3 | 0,72 g |
| Vláknina | 31,48 g |
| Cholesterol | 1,15 g |
| Sodík | 4,30 g |
| Sůl | 8,74 g |
| Sacharidy | 364,30 g |
| – cukry | 195,70 g |
| ––– laktóza | 17,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vánočky (nebo francouzské houstičky, briošky) | Vánočka | 500 g |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 48 g |
| 60 g 60 g cukru krupice | Cukr bílý | 60 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 100 ml 100 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| 300 g 300 g jahod (můžou být i kompotované) | Jahody čerstvé | 300 g |
| moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |