Nutriční hodnoty (Zapečená zelenina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 907 kJ / 1 173 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,81 g |
| Tuky | 78,04 g |
| – nasycené | 11,01 g |
| – nenasycené | 66,49 g |
| –– mononenasycené | 57,10 g |
| –– polynenasycené | 9,39 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 44,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 83 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 85,38 g |
| – cukry | 39,22 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 4 4 středně velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 4 4 malé cukety | Cuketa čerstvá | 400 g |
| 2 2 středně velké červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 80 ml 80 ml olivového oleje | Olej olivový | 80 ml |
| drcený pepř | Pepř černý | |
| 500 g 500 g cherry rajčat | Rajčata cherry | 500 g |
| bazalka (nebo petrželka) | Bazalka čerstvá |