Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Masová pánev)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 382 kJ /
1 047 kcal
Bílkoviny113,38 g
– z toho živočišné bílkoviny107,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,58 g
Tuky49,97 g
– nasycené12,74 g
– nenasycené31,46 g
–– mononenasycené23,83 g
–– polynenasycené7,63 g
––– omega 31,97 g
Vláknina20,20 g
Cholesterol 236 mg
Sodík 338 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy28,10 g
– cukry23,40 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového masa (libová krkovice, kotlety) Vepřová kýta 500 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
6 listů 6 listů pekingského zelí Zelí pekingské čerstvé
2 2 mladé cukety Cuketa čerstvá 200 g
300 g 300 g cherry rajčat Rajčata cherry 300 g
100 g 100 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
1 špetka 1 špetka polévkového koření Polévkové koření tekuté
masový vývar podle potřeby (nebo voda) Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.