Nutriční hodnoty (Domácí lunchmeat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 653 kJ / 3 980 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 176,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 174,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,70 g |
| Tuky | 357,57 g |
| – nasycené | 93,36 g |
| – nenasycené | 188,35 g |
| –– mononenasycené | 153,44 g |
| –– polynenasycené | 34,91 g |
| ––– omega 3 | 1,59 g |
| Vláknina | 6,56 g |
| Cholesterol | 552 mg |
| Sodík | 5,13 g |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 11,53 g |
| – cukry | 3,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1200 g 1200 g libového bůčku s kůží | Vepřový bok | 1200 g |
| 22 g 22 g pragandy nebo soli, nebo napůl | Rychlosůl | 22 g |
| 12 g 12 g mletého pepře | Pepř černý mletý | 12 g |
| 6 g 6 g mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 6 g |
| 6 g 6 g sušeného česneku | Česnek sušený | 6 g |
| 100 ml 100 ml studeného vepřového vývaru (nebo vody) | Vývar vepřový | 100 ml |