Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomerančový džem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

25. 7. 2012 16:52

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie19 085 kJ / 4 561 kcal
Bílkoviny11,52 g
Tuky3,44 g
Vláknina28,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 106,96 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zuzana

23. 11. 2016 20:20

proč ho mám tak děsně hořký? :-(

Pospíšil Radek

1. 2. 2014 00:27

Zkusil ji někdo z kiwi,baledička.:-)):-D

Jitkas

26. 3. 2013 11:53

Sodovka: je to kompletne oloupane, urcite to bude stacit a ten zelirovaci cukr vse jisti. Az je budete loupat, delejte to nad talirem, zachytite tak stavu. Ja osobne nakrajenou kuru nejprve chvilinku povarim ve vode, bude potom mene horka(asi 2 min.). Vodu nepridavam, ale to zalezi na tom, jak ji potrebujete hustou. Vzdy ji potom pred pouzitim muzete pridat.

Sodovka Sodovka

26. 3. 2013 11:33

Kámoška chce vařit pomerančový džem a já ji hledám jednoduchý a dobrý recept.;-) Pomerančový džem potřebuje na velikonoční pečení. Tenhle recept mě zaujal - jednoduchá příprava.:yes: Chci se jenom utvrdit. Směs doopravdy vaříme jenom 4 minuty? Stačí tak krátká doba na pomeranče?

Evženie

2. 3. 2013 13:39

Vařila jsem tuto marmeládu dle receptu,ovššm po rozvaření jsem ji rozmoxovala tyčovým mixerem.Je výborná a již vařím druhou várku

Helena

8. 1. 2013 13:38

Marty: želírovací cukr (cukr + želírovací složka, připraveno k použití) je prodávána v několika variantách. 1:1 je 1kg cukru na 1 kg ovoce, 2:1 je 1kg cukru na 2 kg ovoce a 1:3 je 1 kg cukru na 3 kg ovoce. :-)

rebeka rebeka

12. 9. 2012 21:45

Marty

12. 9. 2012 21:40

Jak mám chápat pojem "1 kg želírovacího cukru 1:1 "?
Děkuji za odpověď.

lidka58

25. 7. 2012 19:48

Poprvé jsem ji ochutnala na dovče v Egyptě a od té doby na ni nedám dopustit.:-8

BILKOVAI BILKOVAI

25. 7. 2012 18:34

Fakt, krása. To musím vyzkoušet:yes:

rebeka rebeka

25. 7. 2012 18:32

krásná sluníčková barvička... ta musí být hroozně dobroučka:-p:-):yes:

nofrona

25. 7. 2012 18:02

:yes:

Kokoska Kokoska

25. 7. 2012 18:00

překvapuje mě že se dělají marmošky z exotického ovoce:-Oale proč ne:-Durčitě vyzkouším:-pa posílám:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pomerančovy džem pomerančový džem recept domaci pomerancovy dzem recept na pomerančový džem džem z pomerančů domácí pomerančová marmeláda pomerančový džem-recept džem pomerančový jak udelat pomerancovy dzem recept pomerancovy dzem marmeláda z pomerančů pomeračový džem pomerančové marmelády nejlepší pomerančový džem recept pomarancovy dzem pomerančová marmeláda recept pomerančový džem s kiwi recept džem z pomerančů recepty pomerančový džem dzem z pomerance

Suroviny: pomeranče, citron, voda, skořice celá, cukr vanilkový, cukr želírovací

TopRecepty.cz

Pomerančový džem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m8x0