Nutriční hodnoty (Ostružinová hořčice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 605 kJ / 862 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 15,47 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,47 g | 
| Tuky | 11,85 g | 
| – nasycené | 0,78 g | 
| – nenasycené | 5,17 g | 
| –– mononenasycené | 3,18 g | 
| –– polynenasycené | 1,99 g | 
| ––– omega 3 | 0,60 g | 
| Vláknina | 33,50 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 38 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 156,50 g | 
| – cukry | 127,55 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g ostružin | Ostružiny čerstvé | 500 g | 
| 40 ml 40 ml balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 40 ml | 
| 100 g 100 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 100 g | 
| 1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce hořčičného semínka | Hořčice žlutá semena | 30 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě umletý pepř | Pepř černý | 
 
	