Nutriční hodnoty (Čatní z lilků)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 4 117 kJ / 984 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,12 g |
| Tuky | 23,89 g |
| – nasycené | 1,86 g |
| – nenasycené | 20,54 g |
| –– mononenasycené | 14,14 g |
| –– polynenasycené | 6,40 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 22,24 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,67 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 174,12 g |
| – cukry | 144,94 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
| 2 2 lilky | Lilek čerstvý | |
| 750 g 750 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 750 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 100 g 100 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 100 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| 150 ml 150 ml bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 150 ml |
| 1 hrst 1 hrst čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá |