Nutriční hodnoty (Hrušky v karamelu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 6 734 kJ / 1 609 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,63 g |
| Tuky | 17,38 g |
| – nasycené | 10,76 g |
| – nenasycené | 6,19 g |
| –– mononenasycené | 5,30 g |
| –– polynenasycené | 0,89 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 11,70 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 355,66 g |
| – cukry | 345,91 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 hrušky | Hruška čerstvá | 390 g |
| 300 g 300 g cukru krupice | Cukr bílý | 300 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 2 lžičky 2 lžičky cukru moučka | Cukr bílý | 10 g |
| 1 špetka 1 špetka mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| karamelové zdobení dle potřeby | Cukrářské zdobení | |
| strouhaná čokoláda dle potřeby | Čokoláda mléčná 30% |