Nutriční hodnoty (Kuřecí pánev s dýní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 082 kJ / 498 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,33 g |
| Tuky | 4,39 g |
| – nasycené | 1,16 g |
| – nenasycené | 2,53 g |
| –– mononenasycené | 1,39 g |
| –– polynenasycené | 1,13 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 14,31 g |
| Cholesterol | 193 mg |
| Sodík | 223 mg |
| Sůl | 0,49 g |
| Sacharidy | 14,85 g |
| – cukry | 6,63 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
| 1/4 1/4 dýně hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 1/2 1/2 brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
| 1/2 1/2 oloupané cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| směs bylinkového koření | Provensálské koření |