Nutriční hodnoty (Kuřecí pánev s dýní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 082 kJ / 498 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,33 g |
Tuky | 4,39 g |
– nasycené | 1,16 g |
– nenasycené | 2,53 g |
–– mononenasycené | 1,39 g |
–– polynenasycené | 1,13 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 14,31 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 223 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 14,85 g |
– cukry | 6,63 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
1/4 1/4 dýně hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
1/2 1/2 brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
1/2 1/2 oloupané cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
směs bylinkového koření | Provensálské koření |