Nutriční hodnoty (Krůtí kousky podle asijské kuchyně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 185 kJ / 522 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,80 g |
| Tuky | 23,53 g |
| – nasycené | 3,55 g |
| – nenasycené | 19,48 g |
| –– mononenasycené | 16,43 g |
| –– polynenasycené | 3,05 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 6,65 g |
| Cholesterol | 145 mg |
| Sodík | 3,34 g |
| Sůl | 7,06 g |
| Sacharidy | 21,84 g |
| – cukry | 6,98 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g krůtích prsou | Krůta prsa bez kůže | 200 g |
| 3 kolečka 3 kolečka čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 chilli paprička (dle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
| 90 g 90 g mrkve | Mrkev čerstvá | 90 g |
| 50 g 50 g brokolicových košťálů | ||
| 50 g 50 g (3 listy) pekingského zelí | Zelí pekingské čerstvé | 50 g |
| 30 g 30 g pórku | Pórek čerstvý | 30 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 2 houby jidášovo ucho | Jidášovo ucho čerstvé | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce ústřicové omáčky | Ústřicová omáčka | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce světlé sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
| asijské pšeničné nudle | Těstoviny pšeničné | |
| koriandrové lístky lístky |