Nutriční hodnoty (Polévka z hřibů s řeřichou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 3 675 kJ / 878 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,82 g |
Tuky | 25,38 g |
– nasycené | 3,45 g |
– nenasycené | 23,11 g |
–– mononenasycené | 14,45 g |
–– polynenasycené | 8,67 g |
––– omega 3 | 1,90 g |
Vláknina | 46,21 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 124 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 116,50 g |
– cukry | 15,73 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
500 g 500 g čerstvých hřibů | Hřib čerstvý | 500 g |
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1500 ml |
2 snítky 2 snítky libečku | Libeček čerstvý | |
100 g 100 g krupek | Kroupy ječné | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce hustého rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
sůl podle potřeby | Sůl mořská | |
mletý pepř podle chuti | Pepř černý mletý | |
řeřicha na ozdobu | Řeřicha čerstvá |