Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z hřibů s řeřichou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie3 675 kJ /
878 kcal
Bílkoviny24,82 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,82 g
Tuky25,38 g
– nasycené3,45 g
– nenasycené23,11 g
–– mononenasycené14,45 g
–– polynenasycené8,67 g
––– omega 31,90 g
Vláknina46,21 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 124 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy116,50 g
– cukry15,73 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
500 g 500 g čerstvých hřibů Hřib čerstvý 500 g
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1500 ml
2 snítky 2 snítky libečku Libeček čerstvý
100 g 100 g krupek Kroupy ječné 100 g
2 lžíce 2 lžíce hustého rajského protlaku Protlak rajčatový 30 g
sůl podle potřeby Sůl mořská
mletý pepř podle chuti Pepř černý mletý
řeřicha na ozdobu Řeřicha čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.