Nutriční hodnoty (Vaječná omeleta se sýrem (vhodné pro diabetiky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 711 kJ / 409 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 28,07 g |
| – nasycené | 11,44 g |
| – nenasycené | 11,78 g |
| –– mononenasycené | 9,85 g |
| –– polynenasycené | 1,93 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 567 mg |
| Sodík | 899 mg |
| Sůl | 2,17 g |
| Sacharidy | 5,95 g |
| – cukry | 4,55 g |
| ––– laktóza | 4,55 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| pepř dle chuti | Pepř černý | |
| 70 g 70 g eidamu 30 % | Sýr kravský tvrdý 30% | 70 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky přepuštěného másla | Ghí | 2.5 g |