Nutriční hodnoty (Rolovaná kachna s knedlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 13 869 kJ / 3 315 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,27 g |
Tuky | 47,97 g |
– nasycené | 11,90 g |
– nenasycené | 22,37 g |
–– mononenasycené | 15,61 g |
–– polynenasycené | 6,76 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 65,70 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 3,79 g |
Sůl | 8,65 g |
Sacharidy | 581,85 g |
– cukry | 242,37 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g kaštanů | Kaštan jedlý neloupaný | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
3 3 žemle (housky) | Houska pšeničná | |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 g 100 g sušených meruněk | Dužina meruňky sušená | 100 g |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
1 1 celá kachna (asi 2 kg) | Kachna | |
600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
250 g 250 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
sůl podle potřeby | Sůl mořská | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 2 housky (nebo žemle) | Houska pšeničná | |
600 g 600 g červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 600 g |
2 2 středně velká jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce soli | Sůl mořská | 7.5 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
2,5 lžíce 2,5 lžíce octa | Ocet lihový | 37.5 ml |