Nutriční hodnoty (Obrácený hruškový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 18 039 kJ / 4 312 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,39 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,78 g |
| Tuky | 238,53 g |
| – nasycené | 44,45 g |
| – nenasycené | 178,71 g |
| –– mononenasycené | 128,99 g |
| –– polynenasycené | 49,73 g |
| ––– omega 3 | 14,52 g |
| Vláknina | 20,40 g |
| Cholesterol | 905 mg |
| Sodík | 434 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 481,83 g |
| – cukry | 335,23 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hrušek | Hruška čerstvá | 500 g |
| 180 g 180 g cukru krupice | Cukr bílý | 180 g |
| 170 ml 170 ml oleje | Olej řepkový | 170 ml |
| 180 g 180 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 180 g |
| 1 sáček 1 sáček kypřicího prášku | Kypřící prášek | 12 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |