Nutriční hodnoty (Kuřecí prsní maso zapečené s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 664 kJ / 1 115 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 79,41 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,69 g |
Tuky | 53,06 g |
– nasycené | 20,33 g |
– nenasycené | 26,01 g |
–– mononenasycené | 20,41 g |
–– polynenasycené | 5,59 g |
––– omega 3 | 1,53 g |
Vláknina | 18,67 g |
Cholesterol | 712 mg |
Sodík | 904 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 66,57 g |
– cukry | 27,53 g |
––– laktóza | 8,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
200 g 200 g brambor | Brambor zimní | 200 g |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
200 g 200 g kuřecích prsou | Kuře prso | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
150 g 150 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 2.5 g |
sušené oregano (dle chuti) | Oregano sušené | |
50 g 50 g strouhaného sýru (nebo parmazánu) | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
1 -2 1 -2 rajčata (dle velikosti) | Rajče červené čerstvé | 90 g |