Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře na paprice podle Romana Vaňka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava)

19. 8. 2015 19:30

Suroviny

Porce: 6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie8 026 kJ / 1 918 kcal
Bílkoviny185,76 g
Tuky95,35 g
Vláknina8,39 g
Cholesterol 520 mg
Sodík 906 mg
Sůl2,29 g
Sacharidy75,07 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mé další recepty najdete na http://www.chute-sveta.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Jana Jurikova

19. 9. 2021 10:27

Super recept..

Lenunka

21. 8. 2015 18:12

MirkaL: video jsem shlédla, díky za odkaz:-), ale neobjevila jsem tam nic, s čím bych nesouhlasila. Pan Vaněk je realista, vše co říká je, že dokud budou lidi svinstvo kupovat, nic nedonutí výrobce to změnit. Lidi musí zkrátka začít myslet:-)

cecilka

20. 8. 2015 16:27

MirkaL:
fajn, vďaka za link, hneď idem vyskúšať, zajtra chcem robiť pseudopľúcka na smotane, čiže kuracie žalúdky a k tomu sa hodia iba knedle :-p:-p, cestoviny nemusím:-//
A MirkaL., vďaka za dôveru, že sa mi knedle podaria, ja som si nie až taká istá:-//. Pekný deň :-)):-)):-))

MirkaL

20. 8. 2015 15:44

Jezkovy zraky! Hosta promin mi to! Ja jsem si te popletla s Lenunkou!
Moooc se ti omlouvam!:-O:-K:-)

MirkaL

20. 8. 2015 15:41

Cecilko mnamy knedlik najdes tady - recepty.vareni.cz/kynute-houskove-knedliky/
Druhe foto je moje, kdyz jsem to zvladla ja, zvladnes to rozhodne
i ty.

MirkaL

20. 8. 2015 15:36

Hosta nebud naivni. Po tom co jsem videla toto video si o Vankovi myslim sve ...radeji no comment!
video.aktualne.cz/dvtv/vanek-kurata-plna-hormonu-nesmysl-zijeme-v-mytech/r~b11eb5fc314c11e586d30025900fea04/

cecilka

20. 8. 2015 14:35

:-p:-p:-p, ale, ako sa dá urobiť taká úžasná:yes::yes::yes::yes: knedľa:-?

tejaja

20. 8. 2015 07:22

hosta: Problém je len v tom, že výrobcovia sú šikovní a glutaman sodný pomenujú iným názvom a na výrobok môžu napísať, že je bezglutamánový. ;-)

hosta

19. 8. 2015 23:34

Lenunka: ani Roman Vaněk kvalitní bezglutamátové bujony nezatracuje (např. Alnatura);-)
http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a-zivotni-sty...

Lenunka

19. 8. 2015 22:39

Pěkné:-), jen si dovolím pochybovat, že by pan Roman Vaněk do něčeho použil kostkový bujón

Colombo65

19. 8. 2015 20:05

... bych si dal :-* - velmi pěkné;-)

hosta

19. 8. 2015 19:36

Dělám skoro stejně:yes: - a máš krásné knedlíky;-);-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuře na paprice vanek roman vaněk recepty kuře na paprice video recepty romana vanka vanek kure na paprice recepty podle vanka kuře na paprice video s rýží roman vaněk kuchařka kuře kure na paprice prakul recepty roman vaněk kuřecí kuchařka vaněk roman vaněk kuře kuře na paprice paulus recepty podle romana vaňka vaněk recepty recepty vaněk kuře na paprice, vaněk vaněk kuře na paprice recept recepty od romana vaňka kuře na na paprice vaněk

Suroviny: kuře, prsa kuřecí, máslo, olej rostlinný, cibule, sůl, pepř, jíška máslová, paprika sušená sladká, mléko, smetana, voda, bujon kuřecí

TopRecepty.cz

Kuře na paprice podle Romana Vaňka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M6pB